Tuinaanleg

Voor het aanleggen of renoveren van uw tuin bent u bij C.Witteman Sierbestrating en aanleg van Tuinen aan het juiste adres. Aanleggen van een nieuwe tuin vergt het nodige vakmanschap en natuurlijk gevoel en liefde voor het hoveniersvak!. De juiste ingrediënten om uw droomtuin te realiseren.

Bij het aanleggen van een tuin moet er rekening gehouden worden met allerlei zaken, zoals bloeiperiodes van de beplanting, stijl, functionaliteit en natuurlijk budget. Bij ons staat kwaliteit en vakmanschap voorop.

De tuin gedeeltelijk of compleet aanpakken of gewoon een een kleine verandering? Alles is mogelijk!. Wij verzorgen de complete tuinaanleg helemaal op maat, inclusief bestrating, vijvers, vlonders en pergola ’s. We komen altijd eerst even even bij u langs om de wensen te bespreken, zodat we een duidelijk beeld krijgen van wat er allemaal moet gebeuren.

C.Witteman Sierbestrating en aanleg van Tuinen is een eenmansbedrijf dat zich richt op het aanleggen van kleine tot grotere oppervlakten tuinen.

« van 9 »