Sierbestrating

Mooie sierbestrating is een vak apart. C.Witteman Sierbestrating en aanleg van Tuinen maakt van elke straat iets bijzonders of het nu gaat om gebakken klinkers, betonklinkers, natuursteentegels, designtegels of kinderkopjes. Alles wordt afgestemd op uw wensen.

Wij geven graag advies over de mogelijkheden en onderhoudsvrije sierbestrating, zoals sierbestrating met vaste voeg, terras met cleantop bescherming, of welke ondergrond versteviger of gestabiliseerd zandbed u nodig heeft.

Sierbestrating is er in vele soorten en maten. Van grove natuurstenen tot strakke sierbetonstenen. Bij iedere smaak en elke stijl past een vorm van sierbestrating. Om u een indruk te geven van het uitgebreide aanbod, leest u hieronder meer over twee totaal verschillende soorten sierbestrating.

Natuursteen

Het karakteristieke van natuursteen is bijna niet te evenaren. Niet voor niets is deze vorm van sierbestrating enorm populair. Met zijn robuustheid en authentieke uitstraling, geeft deze sierbestrating allure aan steeds meer straten, pleinen, maar ook tuinen.

Natuursteen werd al door de Romeinen toegepast, mede om het feit dat deze sierbestrating bijna niet slijt, duurzaam is én vrijwel onderhoudsarm. Daarnaast is het geschikt voor verschillende stijlen en diverse sferen. Van klassiek tot modern en van warm tot zakelijk. De stenen kunnen naar eigen smaak worden bewerkt en zijn er in alle afmetingen.

Sierbetonsteen

Dit type sierbestrating is zeer prijsvriendelijk. Daarnaast kent het een enorme diversiteit en zijn de stenen maatvast en daardoor relatief gemakkelijk en goedkoop gelegd. Door zijn verscheidenheid is ook deze sierbestrating geschikt voor welke stijl dan ook. Wilt u een strakke, moderne tuin? Of bent u meer gecharmeerd van een authentieke look? Sierbetonsteen maakt het mogelijk.

Ook betonstenen kunnen worden bewerkt, waardoor uw sierbestrating de uitstraling krijgt die u wenst. Een voorbeeld is ‘trommelen’. Hiermee gaan de scherpe randjes van de steen af en krijgt de sierbestrating het aanzicht van bijvoorbeeld oude klinkers. U kunt getrommelde stenen ook gebruiken als metselstenen, bijvoorbeeld voor een zitje in uw tuin.

Naast bovengenoemde vormen, zijn er nog tal van andere soorten sierbestrating. Voor iedere tuin in iedere stijl. Benieuwd naar de mogelijkheden van sierbestrating? Vraag gerust een kosteloze en vrijblijvende offerte bij ons aan.

C.Witteman Sierbestrating en aanleg van Tuinen heeft altijd een passend antwoord op al uw sierbestrating vragen.

« van 9 »